Praktisk information

Rejse

Fly-, helikopter- og bådbilletter til Qasigiannguit og retur er ikke inkluderet i rejsens pris. Kunden sørger selv for at bestille de nødvendige billetter for at komme frem til Qasigiannguit. North Greenland Hunting vil naturligvis være behjælpelig med råd og vejledning ved billetbestilling.

Hos North Greenland Hunting står vi altid klar med hjælp og gode råd, både når det kommer til planlægning af rejsen og når det handler om dit personlige udstyr. Du er altid velkommen til at kontakte os.

 

Booking

For booking kontakt venligst vores danske samarbejdspartner:

LB Jagtrejser

 

Forsikring

Det er kundens eget ansvar at sørge for at have en gyldig rejseforsikring, samt ulykkesforsikring der dækker når man tager på jagt i Grønland.

 

Trofæbehandling

Ved bestilling af jagten aftaler vi hvordan trofæet ønskes behandlet. North Greenland Hunting sørger for at trofæet fjernes som aftalt og bliver frosset ned. Vi sørger også for at det frosne trofæ bliver pakket forsvarligt og sendt til den aftalte adresse. Forsendelsen af trofæet sker for jægerens regning.

North Greenland Hunting har ansvar for at indhente de nødvendige tilladelser for at trofæet kan udføres fra Grønland. Det er jægerens ansvar at sørge for at indhente eventuelle tilladelser til indførslen i modtagerlandet.

Betalingsbetingelser

Priserne for de enkelt rejser findes under trofæjagt i menuen foroven.

Ved bestilling tidligere end 3 måneder før rejsens begyndelse betales 30 % af rejsens fulde pris i depositum. Ved bestilling senere end 3 måneder før rejsens begyndelse betales 100 % i depositum.

Ved afbestilling af rejsen har kunden mulighed for selv at finde en der kan overtage rejsen. Alternativt overgår det fulde depositum til North Greenland Hunting.

 

Pas og visum

For kunder der kommer fra et af de nordiske lande eller fra et EU-land er pas og visum ikke påkrævet. Vi anbefaler dog at du medbringer pas som identifikation. Kunder fra et land udenfor Norden og EU skal kontakte den lokale danske ambassade.

 

Valuta

Valutaen i Grønland er Danske kroner. Der findes ingen bank i Qasigiannguit, men det er muligt at hæve penge med visakort i kontantautomat i den lokale dagligvarebutik. Det er ligeledes muligt at betale med Visa-kort i butikker, kiosker og på postkontoret.

 

Våben

Det er muligt at leje våben hos North Greenland Hunting. Det er også muligt at medbringe sit eget våben til Grønland. Udover gyldigt jagttegn og våbentilladelse, kræver det en indføringstilladelse fra politiet i Grønland.

Blanketten kan downloades her